Previous
Sales News
Next

Epic uit de familie van Atwood!!


Net als de Barbie familie was ook de familie van de volle zussen Shoremar S Alicia EX-97 en MS Kingstead Chief Adeen EX-94 zeer succesvol in Madison. Een rechtstreekse Goldwyn dochter van Alicia, BKB Goldwyn Amenda, werd uitgeroepen tot Reserve Intermediate Champion Female, achter Butz-Butler Gold Barbara (zie ook "nakomelingen Regancrest-PR Barbie op Selection Sale).
Twee Atwood dochters uit Chief Adeen, BVK Atwood Abrianna EX-92 en BVK Atwood Andrea, werden respectievelijk 2e en 3e in de "Junior Three-Year-Old rubriek. Saillant detail; Chief Adeen is via een Storm dochter ook de grootmoeder van MD-Delight Durham Atlee, de moeder van Atwood!! Atwood is de allerhoogste dochtergeteste exterieurstier van Amerika en heeft meerdere volle broers die eveneens geweldige (exterieur) fokwaarden laten zien.


Junior Three-Year Olds op de World Dairy Expo met van links naar rechts BVK Atwood Andrea, BVK Atwood Abrianna en Ehrhardt Gold Beauty (foto: Dairy Agenda Today)

Shot of Adeen
Uit de geweldige familie van MD-Delight Durham Atlee EX-92, die zelf in 2005 1st Senior Three-Year-Old en Reserve Intermediate Champion was in Madison, zal op de K&L Selection Sale Dukefarm Freestar of Adeen verkocht worden. Freestar of Adeen is een dochter van Genervations Epic uit een Freddie dochter van Farnear Shot of Adeen VG-87, een Shottle achterkleindochter van Durham Atlee.
Freestar of Adeen is in meerdere landen op genomics onderzocht. In Amerika komt ze tot +2260 gTPI en in Duitsland scoort ze +146 gRZG. Haar grootmoeder, Shot of Adeen, is een geweldige koe met vele hoge nakomelingen. Dukefarm Freestar of Adeen zal verkocht worden met een totale embryo contractwaarde van € 6.000,-.

Dit is uw kans op een kalf uit de geweldige familie van Shot of Adeen, Durham Atlee en Chief Adeen!


Farnear Shot of Adeen VG-87, grootmoeder van Dukefarm Freestar of Adeen


MD-Delight Durham Atlee EX-92, de moeder van Atwood, Golden Dreams, etc.


MS Kingstead Chief Adeen EX-94, grootmoeder van Durham Atlee


Shoremar S Alicia EX-97, de volle zus van Chief Adeen


Klik hier om direct naar de K&L Selection Sale website te gaan





Previous
Sales News
Next